Europahuis Ryckevelde op EYE2020

Europahuis Ryckevelde is opnieuw van de partij op het European Youth Event in Straatsburg! Tijdens editie 2020 van EYE, op 29 en 30 mei, zijn we er aanwezig met een delegatie jongeren én geven we er een eigen workshop. 

EYE is een tweejaarlijks evenement van het Europees Parlement in Straatsburg waar jongeren van over de hele Europese Unie naartoe komen. Er zijn heel wat activiteiten, debatten, optredens, workshops, lezingen, simulaties waar je naar toe kan. Editie 2020 van het European Youth Event gaat door op vrij-za 29-30 mei 2020. Meer informatie over het event vind je op http://www.europarl.europa.eu/european-youth-event/en/eye2020/home.html.

 

Wie kan mee?

EYE is er voor jongeren tussen de 18 en de 30 jaar. Je kan je enkel in groep inschrijven. Wil je mee met de groep van Europahuis Ryckevelde? Dat kan: we hebben 13 plaatsen vrij.  

Twee workshops van Europahuis Ryckevelde tijdens EYE 2020

Op vrijdag én op zaterdag geven de medewerkers van Europahuis Ryckevelde de workshop "Learning about Europe with games", telkens voor een 40-tal deelnemers. 

 

Voor foto's en updates over onze deelname kan je tijdens 29 en 30 mei terecht op onze Facebookpagina of op onze Instagramaccount @Europahuisryckevelde.

Campagne Thuis in Europa

Herbekijk de debatten