Wil jij de komende jaren graag activiteiten in het buitenland plannen voor jouw leerlingen en / of personeel? Vraag dan jouw Erasmus+ accreditatie aan! 

Dankzij een accreditatie kan je via een vereenvoudigde procedure budgetten aanvragen voor individuele leermobiliteiten (KA1). Je schrijft eenmalig een Erasmusplan uit op middellange termijn (2 tot 5 jaar), daarna hoeft je enkel nog maar budget aan te vragen. 

Ervaring is niet vereist: bij jouw accreditatieaanvraag laat je gewoon zien dat je de komende jaren strategisch aan de slag wilt gaan met internationalisering. Je krijgt als organisatie de ruimte om op eigen tempo jouw internationale activiteiten verder uit te bouwen. 

Klik hier voor meer info over Erasmus+ accreditatie. 

Deadline

Dien jouw voorstel ten laatste in op dinsdag 19 oktober 2022 om 12u 's middags. Gebruik hiervoor het online Erasmus+ platform.  

Enkele tips 

  • Gebruik onze handleiding bij het uitschrijven van jouw project! Overloop aan de hand van deze leidraad of je voor elke vraag een relevant antwoord gaf.
  • Laat je project nalezen door een buitenstaander: deze persoon kan met een frisse blik kijken of het project logisch en consistent is opgebouwd. 
  • Controleer zelf de ontvankelijkheid van je project: neem de Erasmus+ gids erbij en controleer of je aan alle voorwaarden voldoet om een project in te dienen. 

Verder nog vragen? 

Contacteer ons op het nummer 050 35 27 20 of stuur een mailtje naar info@europahuis.be
Wij zijn bereikbaar tussen 9u00 en 17u30. 

 

Campagne Thuis in Europa

Herbekijk de debatten