We wensen iedereen het allerbeste in deze bizarre tijden. Zelf werken we voort, gaan we digitaal en dagen we je (extra) uit.

 

We werken voort

Het coronavirus heeft Europa stevig in zijn greep. Overal nemen regeringen noodgedwongen maatregelen om de verspreiding er van in te dijken.
Ook het Europahuis zet de gezondheid en het welzijn van iedereen voorop. Van thuis uit, en met verantwoord gevulde voorraadkasten, werken we volop verder. (En elke dag bellen we in. En soms is dat best wel grappig, zoals je ziet op de foto.)

We gaan digitaal

Veel activiteiten die we aan het voorbereiden  waren - lezingen en workshops, het European Youth Event, participatietrajecten in steden - moeten worden uitgesteld naar betere tijden. 
Maar we zetten ook een deel van de geplande activiteiten, onze dossiers en lesmateriaal (nog meer) om naar online formats. Meer informatie hierover komt binnenkort naar je toe!  

We dagen je uit

Het binnen-blijven-en-niemand-zien, het gaat tegen onze natuur in en is dus op zich al een hele uitdaging. En toch geven we je er nog een kleintje bij, in de hoop die andere uitdaging voor even te vergeten: Vind jij de 12 verschillen tussen een leven mét en zonder de Europese Unie? Ga naar www.de12verschillen.eu en zoek ze alle twaalf.  

ps: Hou onze Facebookpagina in de gaten, want er komen meer én moeilijkere uitdagingen aan!

We zwaaien je - van op afstand en met goed gewassen handen - toe en wensen iedereen het beste in deze bizarre tijden.

Hou je haaks, 
Het Europahuis team

Campagne Thuis in Europa

Herbekijk de debatten