logo
Wedstrijden Kalender

Blijf op de hoogte

van onze - en Europese - activiteiten rond democratie en burgerschap via Facebook, Twitter en onze nieuwsbrieven ‘Europa’ en ‘internationalisering’

Word vrijwilliger

Klik hier

Contact

Adresgegevens

Ryckevelde 6
8340 Damme
T 050 35 27 20
F 050 37 11 01
info@ryckevelde.be


Wegbeschrijving

 • Met GPS
  Voer in uw toestel de straat 'Holleweg' en de gemeente 'Brugge' in.
  Op het einde van die dreef komt u aan het kasteel, waar u onze kantoren vindt.
   
 • Vanop de E40
  Neem afrit 10 Beernem. Op het einde van de afrit slaat u linksaf naar Beernem. Daarna volgt u de richting Oedelem. In het dorp van Oedelem kiest u de richting Sijsele (4 km). Aan de lichten op de steenweg Brugge-Gent (N9) gaat u naar links, naar het dorp van Sijsele. U rijdt voorbij de kerk van Sijsele, daarna voorbij de kazerne, daarna voorbij de 'hondenclub Ryckevelde' tot aan de wegwijzer 'Ryckevelde' met blauwe letters op witte achtergrond. De toegangsdreef van Ryckevelde ligt aan de linkerkant. Op het einde van die dreef komt u aan het kasteel, waar u onze kantoren vindt.
   
 • Vanop de expressweg Antwerpen-Knokke (E34 - N49)
  Verlaat de expressweg ter hoogte van Maldegem en kies steeds de richting Brugge. U komt op de steenweg Brugge-Maldegem (N9) die u volgt tot in Sijsele. Rij voorbij de kerk van Sijsele, voorbij de kazerne, voorbij de 'hondenclub Ryckevelde' tot de wegwijzer 'Ryckevelde' met blauwe letters op witte achtergrond. De toegangsdreef van Ryckevelde ligt aan de linkerkant. Op het einde van die dreef komt u aan het kasteel, waar u onze kantoren vindt.
   
 • Vanuit Brugge
  Verlaat de ring rond Brugge (R30) ter hoogte van de Kruispoort en rij richting Gent-Eeklo-Maldegem (N9 Maalsesteenweg). Ongeveer 1 kilometer voorbij de derde verkeerslichten ligt links de abdij van Male. Even verderop ziet u aan uw rechterkant de wegwijzer 'Ryckevelde' met blauwe letters op witte achtergrond. De toegangsdreef van Ryckevelde ligt aan uw rechterkant. Op het einde van die dreef komt u aan het kasteel, waar u onze kantoren vindt.
   
 • Met het openbaar vervoer
  Station Brugge, daarna bus 58 (Brugge-Sijsele-Maldegem-Eeklo-Gent) op perron 2.
  Opgelet: Kies niet voor bus 58s (sneldienst). Die stopt niet aan Ryckevelde.
  Stap uit aan de halte Male. Even verderop aan uw rechterkant vindt u de toegangsdreef naar Ryckevelde. Van daaruit is het nog ongeveer 1 km stappen tot aan het kasteel waar u onze kantoren vindt.
  De dienstregelingstabel vindt u op www.delijn.be/reisinfo.
  Telefonische info via De Lijn op 070/220.200.