logo
Wedstrijden
Kalender

Blijf op de hoogte

van onze - en Europese - activiteiten rond democratie en burgerschap via Facebook, Twitter en onze nieuwsbrieven ‘Europa’ en ‘internationalisering’

Word vrijwilliger

Ervaring met Europese projecten en deel je die graag met anderen? Klik hier

Ondersteuning

Wie wil starten met een grensoverschrijdend project vindt in het linkermenu een schat aan materiaal om de koe bij de hoorns te vatten. Je vindt er als school of als organisatie binnen de volwasseneneducatie brochures en folders, weblinks en handleidingen om aan de slag te gaan.
Heb je een van deze internationaliseringstools gebruikt? Dan horen wij graag wat je er van vond: Klik hier om een korte (11 vragen) evaluatie in te vullen.
 

Helpdesk

  Ryckevelde heeft jarenlange ervaring met internationale projecten. In opdracht van het departement Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap, Epos vzw en de Provincie West-Vlaanderen geven we advies aan Vlaamse scholen en organisaties actief in de volwasseneneducatie die grensoverschrijdende projecten opstarten of ermee bezig zijn. Gratis en op maat van je school of organisatie. 

Waarvoor kan je bij ons terecht?

We helpen je dus zowel bij een specifiek project, als bij de volledig nieuwe ontdekking van internationalisering en de mogelijkheden ervan. Contacteer ons op het nummer 050 35 27 20 voor meer informatie of meteen voor een afspraak. Je kan ons ook een mailtje sturen op info@ryckevelde.be.