logo
Wedstrijden
Kalender

Blijf op de hoogte

van onze - en Europese - activiteiten rond democratie en burgerschap via Facebook, Twitter en onze nieuwsbrieven ‘Europa’ en ‘internationalisering’

Word vrijwilliger

Ervaring met Europese projecten en deel je die graag met anderen? Klik hier

Activiteiten

Ryckevelde heeft jarenlange ervaring met internationale projecten. In opdracht van Epos vzw organiseren we infosessies over internationalisering, Comenius monitoringdagen en een Comenius contactseminarie. Inschrijven voor deze activiteiten is gratis.

(Op zoek naar onze Europa-activiteiten? Klik dan hier.)
 

Internationalisering van A tot Z

Internationalisering van A tot Z

De infosessie 'Internationalisering van A tot Z' geeft basis- en secundaire scholen die willen starten met een grensoverschrijdend project een overzicht van de verschillende subsidiemogelijkheden.  

Lees meer

Comenius monitoringdagen

Comenius monitoringdagen

Twee keer per jaar worden scholen met een Comeniusproject uitgenodigd op de Comenius monitoringdag. Klik hier om je in te schrijven voor de Comenius monitoringdag.

Lees meer

Comenius contactseminarie

Comenius contactseminarie

Jaarlijks organiseert Ryckevelde een contactseminarie voor leerkrachten en directieleden uit het basisonderwijs uit heel Europa. 

Lees meer

Grundtvig infosessies

Twee keer per jaar organiseert Ryckevelde een infosessie over het Grundtvig subsidieprogramma voor docenten en cursusten uit de nonformele en formele volwasseneneducatie.

Lees meer